5. Beoordeling

Als het goed is heb je nu alle stappen gevolgd en heb je het missende voorwerp gemaakt.

Om te kijken of je de stappen goed gevolgd hebt moet je het schema hieronder invullen.
Lees de stukjes tekst die naast elkaar staan onder : goed, voldoende en onvoldoende.
Bedenk dan welk stukje tekst het beste past bij wat jij gedaan hebt.
Boven dit stukje tekst staat hoeveel punten daarbij horen.
Bekijk hoeveel punten er bij jouw stukje tekst horen.

Onderdeel Goed
(3 punten)
Voldoende
(2 punten)
Onvoldoende
(1 punt)
Vragen Je hebt op alle vragen antwoord gegeven. Je hebt een paar vragen overgeslagen. Je hebt de vragen helemaal niet gemaakt.
Je kon voor elke vraag het antwoord vinden. Je kon soms het antwoord op een vraag niet vinden. Je kon vaak het antwoord op een vraag niet vinden.
Mal De tekening is goed gelukt. De tekening is niet zo goed gelukt. De tekening is mislukt.
Er zit nog een stevige bodem in de mal na het uithollen. De bodem van de mal is heel dun na het uithollen. Er is geen bodem meer in de mal na het uithollen.
De mal is goed gelukt en hard nadat het in de oven is geweest. De mal is gelukt, maar niet hard nadat het in de oven is geweest. De mal is niet goed gelukt en niet hard geworden.
Het gips gieten ging goed, zonder knoeien. Het gips gieten ging goed, maar alles werd wel vies. Het gips gieten ging niet goed.
Resultaat Je hebt het voorwerp gemaakt, dat je had uitgekozen. Je hebt een ander voorwerp gemaakt dan je zou maken. Je hebt helemaal geen voorwerp gemaakt.
Het voorwerp dat je hebt gemaakt ziet eruit zoals de plaatjes die je had gevonden. Het voorwerp dat je hebt gemaakt ziet er een beetje uit als de plaatjes op het internet. Het voorwerp lijkt helemaal niet op de plaatjes op het internet.
  • De score 19-24 is goed.
  • De score 14-18 is voldoende.
  • De score 8-13 is onvoldoende.
Is je score voldoende of goed dan heb je de webquest goed gemaakt en heb je vast veel geleerd over de Brons- en IJzertijd.
Is je score onvoldoende dan is dat jammer. Je hebt je best gedaan en als je weer een keer een webquest maakt gaat het vast beter.
Hopelijk vond je het wel leuk om deze webquest te doen. Vertel je leraar of lerares wat je score is en ga daarna door naar terugblik.